Main Products
Write to us!
Contact Us
Latest Posts
Taylor Acoustic | According to Audio World blog: Taylor Acoustic loudspeakers are member of the "Big Four" equipments worth visiting High End Munich 2018! - Taylor Acoustic
5734
post-template-default,single,single-post,postid-5734,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Blog

According to Audio World blog: Taylor Acoustic loudspeakers are member of the “Big Four” equipments worth visiting High End Munich 2018!

  |   Events, Review

The Audio World blog rated the exhibitied Taylor Acoustic loudspeakers as a member of the “Big Four” equipments worth visiting High End Munich 2018, and described the coherence, tonality, dinamics and fluidity of music of our loudspeakers as outstanding. Thank you Audio World!

You can find the excerpt and the link to the full article below:

“… valahogy mégis mindig megyünk. Talán csak amiatt a három – négy berendezés miatt, ami a sok százas kiállítói tömegből nem csak fejjel, hanem teljes testtel magasodik ki, és amelyeknek az erénye nem is feltétlen abban áll, hogy sokkal jobban szólnak, mint a többi. Nem. Ezek a berendezések tudnak valami sokkal fontosabbat. Valami nagyon fontosat. Tudják tartani az emberben a lelket. A hitet abban, hogy ez az egész cirkusz nem céltalan, nem egy szerencsétlen, sehová sem vezető útkeresés, nem „szánalmas küzdelem egy sütiért”. Hogy célba lehet érni. Hogy igen, létezik igazi High-End Audio, ahol a megszólaló zene azonnal magával ragad, bármilyen zavaró tényező nélkül, ahol maga a berendezés, a visszahallgató lánc ki tudja kapcsolni saját magát a gondolataimból, megtisztítva a teret az élménynek, amit a felvétel nyújtani tud.”

“Kezdjük a számunkra legfontosabbal, a magyar audio ipar reprezentánsaival. Közülük is legelső sorban a Taylor Acoustic, Szabó Tibor hangdobozaival, a Nagy Négyes egyik tagjával. Ahogy tavaly is, idén is az alsó kiállító térben, a „zsibvásáron” jutott csak hely Nekik is ( a többieknek is ). Tegyük hozzá, ez meglehetősen méltatlan, Tibor dobozainak az emeleten volna a helye, és inkább a Marantzot vagy a Luxmant kellett volna lentre tenni, dehát, a pénz, mint tudjuk, és a fenti szobák is csak kihalásos úton szabadulnak fel, mint hazánkban a közjegyzői álláslehetőség. Szerencsére a Taylor Acoustics-ról sokan rendelkeznek bemutató élményekkel, aligha kell itt nagyon lelkendeznem, de az szigorú tény, hogy Tibor dobozai koherenciában, tonalitásban, dinamikai árnyalatokban, folyékonyságban kiemelkednek a müncheni mezőnyből, és csak speciális hangsugárzókkal tudtak mások hasonló élmény szintet produkálni – sokkal-sokkal drágábban. Én személy szerint a Taylor dobozok megjelenését egy kicsit konzervatívnak gondolom, de ez ízlés dolga, van akinél épp ez jön be.A hangminőség mindenesetre példa értékű.”

You can find the full article here: http://audioworld.blog.hu/2018/05/15/munchen_high_end_show_riport

#highend, #highendmunich, #highendmunich2018